Nuorisoseurantalo Männistö

Vuonna 1922 rakennettu Nuorisoseurantalo Männistö on edelleen alkuperäisessä käyttötarkoituksessa koko kylän yhteisenä kokoontumispaikkana. Talo on ympärivuotisessa käytössä. Perhejuhlia voidaan järjestää kaikkiin elämänvaiheisiin asiakkaiden toiveet huomioiden.

Talossa voidaan kestitä kerrallaan jopa 140 vierasta. Tarjoilun voit tilata seuralta tai sopimusyhteistyökumppaniltamme. Omatoimijuhlissa tarjottavat voit valmistaa itse kotona tai tilata pitopalveluista valmiina, jolloin talon keittiö toimii jakelukeittiönä. Männistöllä voit järjestää kokouksia, näyttelyitä, illanviettoja, seminaareja yms.

Seura järjestää erilaisia tapahtumia, joista suosituimpia ovat nuorten peli-illat ja karaoke laulu/tanssi-illat kesäkauden ulkopuolella. Näytelmäpiiri toimii yhteistyössä kansalaisopiston kanssa. Syksyllä harjoitellaan näytöstä ja kevätkaudella esitetään. Piiri on avoin kaikille teatteriharrastuksesta kiinnostuneille. Vuotuisen toiminnan edellytyksenä on, että asianharrastajia löytyy mukaan toimintaan. Talon ylläpito hoidetaan talkootyönä voimavarojen mukaan.

Tule mukaan toimintaan!
Seuran toimintaan ovat tervetulleita kaikki uudet jäsenet. Myös uudet ideat ovat tervetulleita! Tule mukaan seuran jäseneksi! Toiminta on avoin kaikille, joita toimintamme kiinnostaa asuinpaikasta riippumatta.

Lue lisää Männistöstä kotiseutusivusto Keuruun Veräjästä: https://www.keuruunveraja.fi/items/show/58

Lisätietoja talon vuokrauksesta:
Tapani Lintula
0400 541 417