Keuruun kylien yhteistoiminnan ja vaikuttamisen kanavana toimii Keuruun kyläparlamentti

Keuruun kyläparlamenttin jatkaa Kylävoimaa-projektin (2012-2014) aikana hyväksi todettua, eri kyläalueiden tiivistä yhteistoimintaa. Kyläparlamentin perustajina olivat aktiivisesti projektissa mukana olleet kyläyhdistykset: Etelä-Keuruun kyläyhdistys ry, Haapamäen kyläyhdistys ry, Karimon kyläyhdistys ry, Keuruun Liesjärven kyläseura ry, Koillis-Keuruun HAKA ry, Kyläseura Jukojärven Veikot ry ja Riihon kyläyhdistys ry. Joukkoomme ovat sittemmin liittyneet myös Pihlajavesi ja Lihjamo.

Tervetuloa sivuille tutustumaan Keuruun kyläparlamentin toimintaan – ideoidaan, keskustellaan ja kehitetään koko Keuruuta yhdessä! Keuruu on kyliensä summa!

Tutustu linkin takaa uuteen kylähankkeeseemme, joka tuo VALOA koko Keuruulle! https://www.munkeuruu.fi/keuruunvalot/

Kyläparlamentin toiminta

Toimintamallimme on suunniteltu keuruulaisen kyläelämän parhaaksi. Toiminta-ajatuksemme peruspilareina ovat: avoimuus, kannustaminen, luottamus ja sitoutuminen.

Kyläparlamentin jäsenet

Keuruun kyläparlamentin jäseniä ovat kyläyhdistysten valitsemat edustajat.
Toimimme aktiivisesti kylien ja koko kunnan parhaaksi!

Kyläparlamentin muistiot

Viestimme aktiivisesti ja avoimuuden periaatteella, joten julkaisemme tapaamisten ja kokousten muistiot ja pöytäkirjat kaikkien toiminnastamme kiinnostuneiden luettavaksi.

Kylien kehittämisohjelma

Keuruun kylien ja kaupungin välisen aktiivisen yhteistyön työvälineeksi laadittu ohjelma on tarkoitettu sekä kylien toimijoiden käyttöön että kaupungin päätöksenteon tueksi.

Keuruun kylien hankkeet

Keuruun kylien kehittämishankkeet kylien elinvoimaisuuden puolesta. 

Elonkorjuuta Häkkisessä