Muuta maalle - Keuruun kylät

Muuta maalle

Omaa rauhaa; aikaa ja avaruutta - sitä löytyy Keuruun kylistä. Siellä on kivat naapurit tervehtimässä, hädän tullen auttamassa, lapsille ja eläimille runsaasti temmellystilaa, paljon raikasta ilmaa haukattavaksi. Sienet ja marjat odottavat poimijoita metsässä, järvissä ja lammissa hyvät kala-apajat. Omalla pihamaalla kasvaa perunat ja porkkanat, mansikat ja herneet. Puut hankit uuniin lähimetsästä ja kesäkukat maljaan tien pientareilta. Onko parempaa olemassakaan kuin katsoa kodin ikkunasta keskisuomalaista maisemaa, kesän vehreyttä ja talven puhdasta valkeaa, kuunnella luonnon ääniä ja nauttia elämisestä?

Tontit • Etelä-Keuruu

Meiltä löytyy erinomaiset puitteet muuttoa harkitsevalle, myös valmis kaupungin vesi- ja viemäriverkosto kulkee kylämme halki. Oivallisia tontinpaikkoja löytyy useilta kyläalueilta. Kysy myynnissä olevista tonteista ja kiinteistöistä lisää kyläyhdistyksen puheenjohtajalta.

Juhannuskokko

Takaisin kyläsivulle...

Tontit • Jukojärvi

Jukojärven kylän ja Pohjoisjärven pohjoisosan alueella odottaa uusia asukkaita n. 160 rakennuspaikkaa. Kaava-alueen pinta-ala on n. 2800 ha ja rantaviivaa lähes 40 km. Maa-alueet ovat pääosin yksityisessä omistuksessa. Uusista omakotitalotonteista 8 sijaitsee kaupungin omistamalla maalla ja näistä 2 on omarantaisia, Pohjoisjärven kaakkoisrannalla. Huom. Osalle rakennuspaikoista voi rakentaa rakennuksia myös pienyritystoimintaa varten.

Kysy lisää: Risto Siltanen p. 0400-245460 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Myytäviä kohteita:

 

http://www.etuovi.com/myytavat-tontit/tulokset?haku=M52425355

 

 

 

Takaisin kyläsivulle...

Tontit • Riiho

Riihon peltomaisemaa

Kysy myytäviä tontteja Riihossa, puh. +358503760396, Simopekka Vääriskoski
Kunnallistekniikka valmiina.

Omakotitalo

Riihontie 148, 42800 Haapamäki.
Kesä/Talviasuttava talo, 2xsauna 3h+keittiö,liiteri+varastotilaa,Paljon remontoitu, isolla tontilla ja runsaalla puustolla HP. 26500 €
Kysy lisää ja sovi näyttö, puh. 040 544 5478 / Väinö Huuhka

Takaisin kyläsivulle...

logot kyla
© Keuruun kylät 2021. All rights reserved.
Site by Aidia.