Kylätalo - Keuruun kylät

Kylätalo

KARANSALMEN KYLÄTALO

 

Kylätalo on avoinna taas asiakkaille. Tervetuloa kahville viikonloppuisin ja tutustumaan uudistuneisiin tiloihin.

 

Virkistäydy, kahvittele, pese pyykit tai ota nettiyhteys muuhun maailmaan - kaikki tämä onnistuu kylätalollamme!

Kyläläisiä ja ohikulkijoita palveleva kylätalo sijaitsee tien 6215 varrella Karansalmella. Kylätalossa onnistuu pienimuotoiset ostokset, kalastuslupien ja pyydysmerkkien hankkiminen, pyykinpesu, internet-yhteydetkin toimii ja tietysti kahviopalvelut.

Persoonallinen, Karimon kyläyhdistyksen omistama kylätalo toimii myös kylän kävijöiden ja asukkaiden kokoontumispaikkana; talolla järjestetään tapaamisia, karaokeiltoja ja kokouksia.

Vuokraa kylätaloa omaan käyttöön, tiedustele Rajalan Matilta p. 0400 438 229.

Piipahda taloon!

Karansalmen kylätalo
p. 045 310 2058
Ähtärintie 999

Kylätalo avoinna syyskaudella sunnuntaisin klo 12-17.

 

KYLÄTALON REMONTOINTI

Karansalmen kylätalo on ollut suljettuna asiakaskäytöstä syksyn 2016 ja alkutalven remontin alla. Kylätalon katto uusittiin syyskuussa, lahonneita hirsiä on vaihdettu uusiin ja kylätalon sisätiloja on remontoitu kovasti. Keittiö uusittu, myyntitiski on vaihtanut paikkaansa, sauna poistettu käytöstä. Tärkein muutoskohde on, että saimme isommat kokoustilat käyttöön. Kahvilatoiminta jatkui helmikuun alkupuolelta alkaen.  Keväällä jatketaan vielä ulkotilojen kunnostamista, kunhan säät vähän lämpiävät. Kylätalon remontin eli KARRE-hankkeen mahdollistivat Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastolta Vesuriryhmän tuella saatu 50%:n rahoitustuki. KARRE-hankkeen kokonaiskustannus on noin 42 000€.

 

KOKINKOTA

Makkaranpaistopaikasta toimivaan jätehuoltoon

Kokinkodan rakennuksineen omistaa myös Karimon kyläyhdistys. Kota sijaitsee Kokinmäentien alkupäässä. Kodassa voi paistaa vaikka makkarat ja keittää kahvit, ovi on aina avoinna. Puut tarjoaa kyläyhdistys!

Kokinkodan pihapiirissä on roskakatos ja paperinkeräys. Katoksessa on säiliöt sekajätteelle, lasille ja pienmetallille. Huom. suurikokoisia ja tilaa vieviä esineitä ei saa jättää säiliöihin! Biojäte kuuluu omaan kotikompostiin, ei sekajätteiden joukkoon.

Jätehuolto
Yhteiseen jätekatokseen voi liittyä ilmoittautumalla jommallekummalle Matille: Matti Saarinen p. 040 773 2296 tai Matti Rajala 0400 438 229. Hinnat: Ympärivuotisen asukkaan vuosimaksu 120 € ja osa-aikaisen asukkaan 60 € per vuosi.

Paperinkeräys
Jätekatoksen vieressä olevalle paperinkeräyslavalle voi tuoda jätepaperit maksutta. Pahvia ei kuitenkaan saa laittaa lavalle, eikä myöskään alueella olevaan kokkorakennelmaan.

logot kyla
© Keuruun kylät 2021. All rights reserved.
Site by Aidia.