Harrastukset ja aktiviteetit - Keuruun kylät

Harrastukset ja aktiviteetit

Karimo etusivu

Alueella järjestetään erilaisia tapahtumia ympäri vuoden; suosittuja ovat Kokinkodalla poltettava Lankalauantain Pääsiäiskokko ja Juhannuskokko Karansalmella. Lisäksi kyläyhdistys järjestää retkiä ja tilaisuuksia yhteistyössä Pihlajaveden kyläyhdistyksen kanssa.

Paikallinen luonto tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia metsässä samoiluun, kelkkailuun, hiihtämiseen, kalastukseen, veneilyyn, metsästykseen ja marjastukseen.

Karhunkylällä sijaitsee kaupungin ylläpitämä urheilukenttä.

Kokinkodalta lähtevä ”Koskilenkki” on 6 kilometriä pitkä. Lenkki hiihdetään kaikille sopivassa maastossa. Toinen hiihtolenkki lähtee Sammalistontien varresta hirvikämpältä, lenkki kiertelee kankaalla olevia teitä ja on pituudeltaan 1,5-6 kilometriä.

Pyöräilijöille asvaltoituja teitä ovat VT 23 ja paikallistie Yltiä - Ähtäri. Muut kyläkunnan tiet ovat sorapintaisia, mutta rauhallisuutensa ja vaihtelevan maastonsa vuoksi sopivia pyöräilyyn.

Uintipaikkoja ovat Karansalmi, Hiekkalahti ja Valkealampi.

Moottorikelkkauraa on mahdollista kelkkailla Keuruulta Haapamäen, vanhan Porin radan ja Karansalmen kautta aina Ähtäriin saakka.

Keuruun kansalaisopiston järjestämänä toimii käsityöpiiri Rimmilahdessa ja englanninpiiri Kokinmäessä. Kylätalolla kokoontuu kyläyhdistyksen oma ATK-kerho.

logot kyla
© Keuruun kylät 2021. All rights reserved.
Site by Aidia.