Nuorisoseurantalo Männistö - Keuruun kylät

Nuorisoseurantalo Männistö

NS Mannisto

Vuonna 1922 rakennettu Männistön Nuorisoseurantalo on koko kylän yhteinen kokoontumispaikka. Talo tarjoaa mainiot puitteet häistä hautajaisiin ja erilaisista kokouksista esiintymisiin & näytelmiin. Tarvittaessa myös pitopalvelu hoidetaan!

Vanhoja kauniita rakennuksia kunnostamalla vaalitaan ja säilytetään suomalaisia perinteitä. Siksipä paikallinen nuorisoseura käynnisti loppuvuodesta 2013 Männistön NS-talon vuoden kestävän kunnostushankkeen. Yhteistyöhön ja talkoisiin osallistuu myös alueen kyläyhdistys, joka on hyvä osoitus paikallisten kyläseurojen välisestä yhteistyöstä.

Urheilukentän kunnostus

Hankkeen aikana Männistön viereinen Urheilukenttä kunnostetaan; raivataan ja alusta tasoitetaan. Paikalle tuodaan uutta maata, jalkapallomaali ja lentopallokentän verkkotolpat maalataan sekä hankitaan uudet verkot. Kunnostuksen jälkeen kentällä on mahdollisuus pelata jalkapalloa ja lentopalloa sekä harrastaa pienimuotoisesti yleisurheilua ja tietenkin leikkiä monipuolisesti.

Männistön NS-talon kunnostus

Talon energiatehokkuutta parannetaan hankkimalla kaksi ilmalämpöpumppua. Ovet korjataan, tiivistetään ja niihin laitetaan uudet listat. Rakennuksen katto maalataan.

Kunnostusurakan jälkeen järjestämme kyläläisille kunnon juhlat ja esittelemme Männistön toimintaa! Tervetuloa mukaan talkoisiin!

Meihin voit olla yhteydessä Männistöä koskevissa asioissa
(vuokraus, pitopalvelu, kunnostushanke):

Anneli Lehtonen p. 040 774 0331
Onni Nikoskinen p. 040 509 0106

Männistön Nuorisoseurantalo
Heikkiläntie 42
Pohjoisjärvi, Keuruu

NS talo Mannisto2    NS talo Mannisto1   NS talo Mannisto4