Nuorisoseurantalo Männistö - Keuruun kylät

Nuorisoseurantalo Männistö

NS Mannisto

Vuonna 1922 rakennettu Männistön Nuorisoseurantalo on koko kylän yhteinen kokoontumispaikka. Talo tarjoaa mainiot puitteet häistä hautajaisiin ja erilaisista kokouksista esiintymisiin & näytelmiin. Tarvittaessa myös pitopalvelu hoidetaan!

Vanhoja kauniita rakennuksia kunnostamalla vaalitaan ja säilytetään suomalaisia perinteitä. Keuruun Pohjoislahden Nuorisoseura ry toteutti vuonna 2013 Männistön NS-talon kunnostushankkeen. Talo kunnostettiin talkoilla ja on nyt hyvässä käyttökunnossa. Talon pihapiirissä sijaitseva urheilukenttä on myös kokenut kunnostuksen, joten sekin on valmis harrastuskäyttöön. Seuran tiloja pidetään jatkossakin talkoilla kunnossa, joten kaikille halukkaille löytyy mielekästä tekemistä tulevaisuudessakin.

Nuorisoseura uudistui

Keuruun Pohjoislahden Nuorisoseura ry:ssä oli alkuvuodesta 2019 henkilövaihdoksia seuran johdossa. Uusi johto on lähtenyt luotsaaman seuran toimintaa nuorisotyö edellä. Seurantalolla kokoontuu viikottain nuorten lautapeli-ilta klo 17.30-19.30. Illan aikana pelataan pingistä, koronaa ja useita perinteisiä lautapelejä. Tervetuloa peli-iltaan koko perheen voimin joka torstai klo 17.30-19-30!

Kesäkuukaudella pelataan ulkona jalkapalloa, lentopalloa tai muita pallopelejä, joihin osallistujilla on mielenkiintoa. Kevätkaudella järjestetään kerran kuussa koko perheen karaoke -karkelot, joiden ensi tunti on lapsille ja nuorille. Kesällä pidetään tauko ja syksyllä jatketaan samalla konseptilla. Karkelot ovat lauantaisin 18.00-22.00 ja niistä saa tietoa yhteyshenkilöiltä.

Männistön NS-talon perinteet

Nuorisoseurantalojen perinteisiin kuuluu oleellisena osana nuorisotyön lisäksi myös erilaiset harrasteet ja niitä vaalitaan myös Männistöllä. Talon näyttämöllä on esitetty monentyyppisiä teatteriesityksiä. Perinne saa jatkoa, kun tulevana syksynä aloittaa nuorisoseuran tiloissa seuran oma näytelmäpiiri nimeltään Männistön näytelmäpiiri. Tarkoitus on, että keväällä esitetään näyttämöllä uusi esitys uusin voimin.

Perinteitä ei myöskään ole unohdettu talon muun käytön osalta. Taloa on mahdollisuus vuokrata erilaisiin tapahtumiin perhe-, työ- tai harrasteryhmille aina 150 osallistujaan asti.

Meihin voit olla yhteydessä Männistöä koskevissa asioissa (vuokraus, pitopalvelu):

Tapani Lintula puh.joht. 0400 541 417

Laura Lintula 041 364 4393

Keuruun Pohjoislahden Nuorisoseura ry                                                       

Männistön Nuorisoseurantalo
Heikkiläntie 42
Pohjoisjärvi, Keuruu

 

Hallitus 2
 
  peli illan osallistujia  peli illan osallistujia2 
 


 
           
logot kyla
© Keuruun kylät 2021. All rights reserved.
Site by Aidia.